PTFE udstyr til laboratoriet fra Bohlender.

Bola - Bedste ydeevne til din lab.
Hvis det er et spørgsmål om kvalitet, vil Bohlender som en produktionsvirksomhed, vil ikke overlade noget til tilfældighederne. Bola står for: Byggeri, produktion, kvalitetssikring, oplagring og service - du får hele pakken. Mange fordele, som bidrager til at skabe en smidig og effektiv arbejdsprocesser i dit laboratorium.

Mere fleksibilitet.
Dine ønsker, det er Bohlenders benchmark. Design og produktion i huset gør det muligt effektivt at realisere dine behov. Bohlender er åbne for specielle ønsker. Venligst send os en tegning eller skitse og Bohlenders design afdeling vil begynde at arbejde. Det skræddersyede produkt vil selvfølgeligt opfylde alle dine ønsker.

Mere ekspertise.
Bohlender koncentrerer sig om materialer, former, produktets egenskaber samt om brugen under virkelige forhold i laboratoriet. Hver af Deres produkter er designet af dem selv, grundigt afprøvet og testet samt løbende forbedret og tilpasset til dagligdagens krav.

Mere service.
Nogle undersøgelser er presserende. Bohlender er godt forberedt og holde de fleste af Deres omfattende produktsortiment på lager. Deres effektive, veletablerede workflow sikrer overførsel af din bestilling med kort varsel. Ventetider og unødvendige produktionsstop kan forebygges.

Mere pålidelighed.
Pålidelighed betyder for Bohlender at høj kvalitet starter ved at vælge råvarer. Bohlender arbejder udelukkende med høj ydeevne plast som tilbyder den bedste produktkvalitet. Konstant høj fabrikations kvalitet tilbydes af Deres moderne in-house maskiner, Deres højt kvalificerede medarbejdere og et omfattende kvalitetssikringssystem. Dette resulterer i laboratorium udstyr, som lever op til deres løfte i alle henseender.

Eksikkatorer og tørreskabe
Sicco - bygget til dem, der forventer mere.
Robust konstruktion, tiltalende design, sofistikeret funktionalitet: Sicco desiccators og tørreskabe lader intet tilbage at ønske. Det er BOHLENDERs erfaring og knowhow opnået fra mere end 30 år i at levere sikre opbevarings systemer til følsomme emner og materialer.

Bohlender har altid sat høje kvalitetsnormer; alle design, udvikling og fremstilling foregår i huset af BOHLENDER fagfolk.

Ekstra fleksibilitet.
Afhængig af type materiale, mængde og hvor lang tid du vil opbevare det, kan dine behov for en ekssikkator eller et tørringsproces skab være forskellige. Ved design og produktion i huset hos Bohlender gøres det muligt effektivt at opfylde dine behov. Vi er sikre på at du vil finde en passende ekssikkator i Bohlender's omfattende produktsortiment. Hvis ikke kan Bohlender fremstille brugerdefinerede enheder. De har brug for en kortfattet karakteristik og Deres designafdeling vil begynde at arbejde for at opfylde alle dine behov.

Ekstra ekspertise.
Bohlender lytter til Deres kunder! Desiccators og tørreskabe har været en del af Bohlender's produktsortiment siden 1977. Og siden 1998 har fremstillingen været udført i huset. Baseret på deres kunders feedback, bliver Deres produkter til stadighed forbedret og tilpasset for at opfylde dine behov.
Bola katalog
Det komplette katalog på 250 sider PDF 9,90 MB
Kapitler
Stirring and Mixing PDF 1,86 MB
Screw Joints and Components with GL Thread PDF 1,75 MB
Screw Joints for Pressures up to 5 Bar PDF 175 MB
Tubing, Films, Tiles PDF 1,05 MB
Ground Joint Components PDF 0,40 MB
Temperature Measurement PDF 0,66 MB
Vessels and Distillation Equipment PDF 1,12 MB
Screw Joints for HPLC PDF 1,75 MB
Filtration PDF 0,70 MB
Pumps PDF 0,85 MB
Technical Information PDF 1,57 MB

 
Vores know how indenfor specielle glasløsninger, er kendt ud over Danmarks grænser.

Sammen med vores kunder udvikler og gennemfører vi specifikke løsninger, som ligger langt udover den normale standard.
  
 

Euro-Glas | Svejsegangen 6 | 2690 Karlslunde | Telefon:+45 46155530 | E-mail:
Åbningstider: Mandag - Torsdag:08.00 - 16.00 | Fredag:08.00 - 15.00

Copyright © Euro-Glas - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© www.euroglas.dk