KGW-Isotherm

KGW-IsothermI mere end 50 år har KGW-Isotherm været producent af glas laboratorieudstyr. Virksomheden markedsfører sine produkter over hele verden og har faste salgs partnere i forskellige lande.

En konstant og høj kvalitet af de fremstillede produkter er vedligeholdt af regelmæssig kontrol af produktkvalitet og kontrol med leverandører.

Moderne produktionsmetoder og udnyttelse af CAD i konstruktionen giver ikke blot mulighed for fremstilling af serie produkter, men også af kundespecifikke enkelt stykke produkter.

Overvågning af måle- og kontrolsystemer ved benyttelse af kalibrerede vakuum-måle-celler og temperatur-kontrol-systemer ved ovnene, samt brug af He-lækage-detektorer og et kompressions test system med en kalibreret læsnings enhed, garanterer fremstillede produkter med konstant kvalitet.

Ud over produktion af mere end 200 forskellige Dewar kar og cryo-beholdere til flydende gasser og andre kølemidler, producerer virksomheden mere end 360 forskellige reaktionsbeholdere fremstillet af glas, såvel som vakuumisolerede kolonner.

Klik her for at hente KGW-Isotherm katalog

 
Vores know how indenfor specielle glasløsninger, er kendt ud over Danmarks grænser.

Sammen med vores kunder udvikler og gennemfører vi specifikke løsninger, som ligger langt udover den normale standard.
  
 

Euro-Glas | Svejsegangen 6 | 2690 Karlslunde | Telefon:+45 46155530 | E-mail:
Åbningstider: Mandag - Torsdag:08.00 - 16.00 | Fredag:08.00 - 15.00

Copyright © Euro-Glas - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© www.euroglas.dk