Euro-Glas viderefører dansk glas-tradition.

Sideløbende med egen produktion har firmaet også agentur på mere end 50 fabrikater.

Vi har fortsat en god dansk tradition med produktion af special-glas til laboratorier og sideløbende har vi gradvist udbygget vores varesortiment gennem overtagelse af i dag mere end 50 agenturer for udenlandske producenter.

Virksomheden opstod under opsplitningen af Struers i 1992, hvor Henrik Paaby Nielsen overtog og videreførte denne del af det kendte firma. Efterspørgslen på specialglas til laboratorier i Danmark er stort set konstant.

Det gælder derfor om hele tiden at være den producent og det handelshus, hvor den enkelte kunde kan få dækket hele sit behov hurtigt. Dette krav har vi kunnet leve op til.

Vi kan i dag levere ethvert ønske. Det sker enten ved egenproduktion eller med færdigvarer fra bl.a. Duran Group eller et af de andre agenturer.

Vi udvider stadig vores sortiment efter vore kunders ønsker og repræsenterer i dag ca. 50 agenturer fra både Belgien, England, Holland, Schweiz, Sverige, Tyskland og U.S.A.

Euro-Glas er leverandør til den kemiske industri, den tunge industri, den offentlige sektor, foreninger, laboratorier, skoler, sygehuse, universiteter og bryggerier.

 


 
Vores know how indenfor specielle glasløsninger, er kendt ud over Danmarks grænser.

Sammen med vores kunder udvikler og gennemfører vi specifikke løsninger, som ligger langt udover den normale standard.
  
 

Euro-Glas | Svejsegangen 6 | 2690 Karlslunde | Telefon:+45 46155530 | E-mail:
Åbningstider: Mandag - Torsdag:08.00 - 16.00 | Fredag:08.00 - 15.00

Copyright © Euro-Glas - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

© www.euroglas.dk